+ 8

Bootverhuurvecht

Een heerlijk dagje op het water met een sloep op de Vecht of het omringende plassengebied!
Een vaartocht over de prachtige rivier de Vecht is een echte aanrader. U vaart door de schitterende natuur en geniet van de mooie buitenverblijven, theekoepeltjes, molens en pittoreske dorpjes. Om u een onvergetelijk dag te verzorgen, stippelen wij alvast een mooie route voor u uit. Deze gaat bijvoorbeeld via De Vecht, de Kortenhoefse en de Loosdrechtse Plassen. Recreatie aan de Vecht heeft verschillende soorten boten, voor elk gezelschap wat wils! U vertrekt vanaf onze boerderij aan de Vecht, met ruime parkeergelegenheid, tussen Weesp en Nederhorst den Berg, op ongeveer 20 minuten vanaf Amsterdam. Een uitstekend vertrekpunt om zorgeloos te genieten en volledig te ontspannen op het water.


• Sloep

Onze aluminium sloepen bieden plaats aan maximaal 8 personen en zijn uitgerust met een stille inboard benzine motor. Alle bootjes hebben rondom banken voorzien van kussens.

Tuindersvlet

Onze tuindersvletten zijn authentieke, ijzeren boten die vroeger gebruikt werden om vee of groente/fruit mee te vervoeren over het water. Deze ruime, robuuste boten zijn bij uitstek geschikt voor grote gezelschappen of bedrijfsuitjes. Deze stoere boten zijn voorzien een inboard diesel motor, houten banken met kussens, extra stoel en ruime houten kist voor bagage. De tuindersvlet is geschikt voor maximaal 12 personen. Door de verdiepte kuip zijn ze extra geschikt voor jonge kinderen. U kunt deze boten huren per dag. In de tuindervlet mag uw hond mee aan boord.

U krijgt een waterkaart van het vaargebied mee en voor kinderen tot 6 jaar zijn vanzelfsprekend zwemvesten beschikbaar.

Vaarervaring is niet noodzakelijk, u krijgt voor vertrek een persoonlijke instructie. Een vaarbewijs is dus niet nodig!

LET OP: Minimum leeftijd is 18 jaar. Legitimatiebewijs verplicht.

De bootjes zijn per dag te huur. Verhuur per dag: 10.00 uur tot 19.00 uur, graag richttijd aangeven voor vertrek. Prijs inclusief brandstof: € 165,--.

Als u zeker wilt zijn dat er een boot voor u beschikbaar is, dan is vooraf reserveren aan te bevelen. Wilt u korter varen, neem dan op de dag zelf telefonisch contact met ons op.

Unieke mooi weer garantie!
Ja u leest het goed wij geven een unieke mooi weer garantie! Maar dat kan toch helemaal niet? Jawel u kunt bij ons altijd reserveren en mocht het onverhoopt slecht weer zijn dan kunt u kosteloos annuleren. U zult zich afvragen wat is dan slecht weer? Dat bepaalt u. Wat ons betreft hoeft u alleen te varen met mooi weer!

Foto´s van Bootverhuurvecht

Ligging van Bootverhuurvecht

De faciliteiten van Bootverhuurvecht

Zoover score van Bootverhuurvecht

Laat ons weten wat je van jouw verblijf vond!

Hoe was jullie verblijf bij Bootverhuurvecht? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken.

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:
5

Door: Lagerweij

Via telefoon sloep gereserveerd, duidelijk en correct ! Keurige boot. Mooi varen op de Vecht. Gratis Parkeren op het erf van de verhuurder. Gewoon een aanrader 👍